Ska du söka till högskolan?

Tycker du att matematik och fysik är roligt? Teknisk fysik eller matematik är kanske utbildningen för dig! Vill du prova på att vara student en dag eller lära dig mer om vår utbildning?

Välkommen att skicka frågor eller besöka oss!

- Teknisk fysik/matematiks rekryteringsgrupp, frek@ftek.se

Kommande evenemang 2017

Besöksdag

Den 28/3-2017 anordnas en besöksdag då intresserade studenter får komma till Chalmers för att skapa sig uppfattning om hur det är att studera på Teknisk fysik/matematik. Under dagen får besökarna bland annat följa med på en vanlig föreläsning, lyssna till lärare och alumner (före detta elever som har tagit examen på något av programmen) och äta lunch med befintliga elever.Besöksdagen kommer vara uppdelad i ett dags- och kvällspass, och äger rum mellan 11:00-17:30 respektive 14:00-19:30. För att delta i något av passen krävs det att man anmält sig, vilket ni kan göra här.

Sista dagen för anmälan är 23 mars (två dagar efter chalmersdagen).

Chalmersdagen

Chalmersdagen är en dag då gymnasieelever bjuds in till öppet hus på Chalmers. Alla program har montrar dit gymnasieeleverna kan gå för att få inspiration och ställa frågor. Ingen anmälan krävs. Chalmersdagen kommer att äga rum den 21/3-2017, mer information finns på Chalmers hemsida.