Fantomenlogga

Djungelpatrullen

Djungelpatrullen, eller DP, är F-sektionens rustmästeri och PR-förening.
Här nedan ser du vilka som är sittande i Djungelpatrullen.

Margar

Martin “Ruski Patruski” Gardfjell
Martin säger sig spela basket på elitnivå, jobba deltid som modell inom blomsterbranchen och ha 5:a i allt som är häftigt att ha 5:a i. Trots alla dessa fina ord så är det främst titeln patrullens överhuvud han använder på diverse dejtingappar.

jendle

Carl “UFÅ” Jendle
Carl är en man av stil och smak och valdes därför ut som ansvarig för Focus välbefinnande. Det sägs att han en gång byggde ett jävligt schysst bord av endast ett stycke trä!

eripe

Erik Persson
Erik är patrullens enda ginger och får därmed ta hand om allt skitgöra, det vill säga ekonomin.

Casper Opperud
Casper är en riktig klippa som har stor koll på allting som har med Øhl att göra. Capser vill gärna ha med i sin beskrivning att han är norrman.

Rebecka Rilemark

Rebecka “Romero” Rilemark
Rebecka är den enda som aktivt uppdaterar sin Instagram och fick därför förtroendet att fortsätta vara DP:s plattform i cyberspace. Hon är även vettigast i DP. När hon inte filar på affischer så gillar hon att umgås med sin andra hälft i Guldparet.

Guldparet.

Lukas har kanske körkort och får därför kanske köra bil. Han tillsammans med Rikard är de som har hand om planering av mat och vad som skall köpas in i matväg. Hans svaghet för blommor förklarar kanske varför han ville bli ledd och guidad genom livet av just Martin.

Rikard Hodzic
Rikard samarbetar mycket med Lukas, och gillar därför naturligtvis att köra i Tvåan. Han utgör också andra halvan i Fysiks kanske mest romantiska duo Guldparet.

Guldparet.

Patrullens andra Carl är även där med i arbetet med att upprätthålla Focus som kanske Chalmers eller till och med Sveriges bästa lokal. Detta genom mordhota teknologer på norrländska.

Markus Bertilsson
Markus har många liv på sitt samvete och det sägs att hans blick får även den tuffast biker att behöva byta underbyxor. Men för patrullens bästa har han valt att byta kurs i sitt liv och nu viga det åt att se till att DP alltid har det bästa ljudet man kan få tag på till deras arr.

TT

Therese “TT” Gardell

Therese är med i DP och är överflödig.