Fantomenlogga

F6

F6 är Fysikteknologsektionens sexmästeri. Det är oss du kommer till när festnerverna inom dig övervinner tankarna om att sitta och plugga.Vi finns här för att du ska ha så kul som möjligt under din studietid på Chalmers, vilket är oerhört viktigt att du har. Våra gasquer och sittningar är därför där du befinner dig då du i själva verket borde plugga, och våra ET-raj där du sörjer eller firar det du åstadkommit under veckan.

Då vi inte arrar dessa underbara arr träffar du oss troligen i Svartpuben där vi sitter och planerar hur vi ska överraska dig på bästa sätt under vårt nästa arr. Du är hjärtligt välkommen att komma dit och hälsa på oss!

Du kan nå oss alla genom att skicka ett mail till f6@ftek.se eller skriva till oss på Facebook. Önskar du nå någon speciell finner du information och kontaktuppgifter nedan.

F6 logotyp
rebsven

Rebecca “Välta” Svensson

Organiserar och planerar vårt arbete, går på möten, skriker och bestämmer. Representerar även F6 i Styret.

Honing

David “Honing” Larsson

Antecknar på våra möten, hyr ut värmeskåp, och håller koll på våra underbara pateter. Agerar dessutom vice-ordförande och täcker upp det Välta glömmer eller inte hinner göra (vilket visat sig vara typ inget).

Olle Lexell

Olle “Excell” Lexell

Gör det roligaste arbetet även om de andra tyvärr inte håller med. Det innefattar bl.a att hålla allmän koll på ekonomin, göra budgetar och sedan skälla på dem som inte håller budgeten, oftast ABBA och Schillschill.

 

Schillschill

Andreas “Schillschill” Gustaver

Är självfallet personen som är mest schill i F6 och ansvarar för allt som är blött. Har även tagit på mig bördan att alltid tjata om större budget.

ABBA

Adina “ABBA” Berg

Ser till att det på F6:s arr finns god och teknologvänlig mat och tvingar gärna övriga i gruppen att laga den.

Preben

Per “PReben” Edwardsson

Spammar ditt facebookflöde och bjuder in till fest! Ser till att du vet vad som händer, när det händer och dessutom varför du MÅSTE vara där.

liewo

Oskar “Opium” Liew

Har den utan tvekan viktigaste posten i F6. Mitt jobb är att se till att det blinkar och låter på våra och (för rätt penning) era arr!

Fanny

Fanny “Fanta” Apelgren

Gör allt det som ingen annan gör. Har dekoransvar och ser till att alla arr blir en fröjd för ögat, gärna genom att få F6 att pyssla mer än de någonsin gjort innan. Är dessutom ABBAs bollplank och högra hand.